• Pol. Ind. Constantí. C/Luxemburgo 12-14    43120 Constantí (Tarragona)
  • 977 520 100    977 520 121
  • Treballa amb nosaltres

La nostra història

GRUAS GAVI (Keytane, S.L.), és una empresa de caràcter familiar fundada l'any 1965 i situada al Polígon Industrial de Constantí (Tarragona), és a dir, al centre del sector petroquímic i nuclear del Camp de Tarragona.

La nostra activitat és proporcionar un servei de grues hidràuliques autopropulsades de petit i gran tonatge, camions autocarregants i transports especials. Al seu torn estem vinculats a empreses internacionals per oferir el servei de grues de gelosia de gran tonatge.

Des de la seva creació, fa més de 55 anys, hem anat evolucionant per a poder realitzar i oferir als nostres clients el millor servei i qualitat. El nostre parc de maquinària és un dels més moderns d'Espanya apostant constantment per la incorporació de les últimes novetats tecnològiques existents en el mercat. Disposem de les primeres màquines considerades ecològiques que incorporen uns motors de baixa contaminació acústica ideals per a realitzar treballs urbans o en recintes tancats.

L'àmbit de treball de la nostra empresa és majoritàriament de caràcter local i regional, encara que també desenvolupem treballs en àmbit nacional. Abastem des de sectors com la construcció, passant pel sector petroquímic, obra pública i nuclears.

Recursos Humans

La confiança que porten dipositant els nostres clients des de fa més de 55 anys es deu fonamentalment al factor humà. Com a empresa considerem primordial l'equip humà i la formació dels nostres treballadors per a poder oferir un servei de qualitat, per aquesta raó, tots els operaris estan degudament formats per a la manipulació de càrregues, treballs en alçada, manipulació de maquinària, risc elèctric...

D'altra banda, a les nostres instal·lacions, agents externs imparteixen cursos de formació al nostre personal ja que, apostem sempre per una formació constant. La nostra plantilla està composta per un gran equip de professionals amb una àmplia experiència en el sector.

Enginyeria i Seguretat

La seguretat laboral és un tema molt important a tenir en compte a l'hora d'executar qualsevol activitat, per aquesta raó cada vegada s'exigeixen més protocols i valoracions de riscos. A GRUAS GAVI complim totes les normes de seguretat exigides per l'actual normativa, tant en la maquinària com en el nostre personal. Disposem d'un sistema integrat de prevenció de riscos (PRL) que ens proporciona seguretat i tranquil·litat a l'hora de realitzar les maniobres. Aquest sistema ens aporta les últimes actualitzacions de formació i informació. Com hem esmentat anteriorment, formem al nostre equip de professionals per a garantir que les maniobres siguin eficients i segures.

Cal destacar que hem desenvolupat un departament d'Enginyeria amb la finalitat d'estudiar les maniobres a realitzar, d'aquesta manera podem planificar detalladament tota la maniobra a través de simulacions per ordinador, presentar els projectes sol·licitats i realitzar els protocols pertinents amb la seva corresponent avaluació de riscos.

Manteniment

Tota la nostra flota de recursos tècnics disposa dels certificats assegurant que aquesta maquinària és apta per al desenvolupament de la seva activitat. La nostra maquinària està sotmesa a estrictes inspeccions per poder garantir al màxim el seu correcte funcionament a l'hora de realitzar un servei i augmentar així la seguretat per a qui la manipuli.

A GRUES GAVI disposem d'un programa de manteniment rutinari de tota la maquinària on es realitzen tasques des de les més simples a les més complexes però que en un futur poden evitar grans problemes. Per a nosaltres un bon manteniment és primordial per a garantir un servei segur i de qualitat.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús.